Články

Nerezové zábradlí u schodišť ve školách

Jsou místa a interiéry, které se bez bezpečného zábradlí nebo jiných ochraných prvk neobejdou. Jsou to nejčastěji různé instituce, kde bývá značný pohyb lidí. Jedná se o různé úřady, velké firmy nebo školy. Právě školy jsou jedním z míst, které jsou z hlediska bezpečnosti komplikované. Je to dáno především tím, že ve školách je značný pohyb lidí – nejčastěji dětí. Ty potřebují ke svému bezpečnému pohybu po schodišti stabilní oporu a zábranu proti pádu – zábradlí.


PLOTY-ESHOP.cz NABÍZÍ PLETIVO STABIL

Zdá se, že pletivové ploty neztrácí svoje prvenství z hlediska oblíbenosti. Není divu, protože mezi jejich výhody patří hlavně nízká cena, jsou snadné na postavení a mají vysokou průhlednost. Nevýhodou může být jejich tradiční vzhled, ale v případě potřeby oplocení většího pozemku se díváme více po praktičnosti než architektonickém vzezření. Dnes si ani nemusíme dělat hlavu kvůli ochraně proti korozi, protože kromě tradičních nátěrů se často používá i pozinkování nebo poplastování.


Stavyma Reality

Hledáte nové bydlení v okolí Zlína a nedaří se vám najít to pravé, co by přesně odpovídalo vašim požadavkům? Pak byste se měli svěřit do rukou odborníků, kteří mají již dlouholetou tradici a zkušenost s prodejem domů a bytů na Zlínsku. Stavyma reality vám pomůže s výběrem toho nejlepšího místa pro vaše bydlení, za rozumnou cenu a v co nejlepší lokalitě. Ať už se jedná o byty, či rodinné domy Zlín, je vám k dispozici, stejně jako Stavyma reality.


Okenní parapet

Vnitřní parapet je nejen vhodným estetickým doplňkem okna, ale může sloužit i prakticky, například k pěstování pokojových květin, které vyžadují dostatek světla. Pokud si pořídíte plastové parapety, můžete mít jistotu kvality a dlouhé životnosti. PVC parapety se vyrábějí metodou extruze, tj. protlačení základního materiálu přes formu a následným s chlazením a provedením povrchové úpravy.


Vkusné nerezové doplňky v kancelář

Při vybavování kanceláře nábytkem vzniká často potřeba dovybavit kancelář designovými doplňky. Tyto doplňky mají několik funkcí. Základní funkce doplňků v kanceláři je funkčnost, druhá je zlepšení estetického dojmu z kanceláře. Jedním z těchto zajímavých doplňků jsou barové židle. Název barové židle zahrnuje prakticky všechny židle, které jsou svojí konstrukcí vysoké, nebo spiš vyšší než ostatní židle.


Jak na odstranění vlhkosti ve Vašich domovech či sklepích?

Pokud se Vám stala vodovodní havárie nebo jste zažili povodně, budete muset nyní odstranit vzniklou vlhkost. Vlhké zdivo se Vám může také objevovat ve starých budovách a sklepech, kde jsou na blízku spodní vody. Jelikož spodní vody v okolí často bývají nad úrovní podlahy sklepů, voda často prosakuje skrz cihlové pórovité zdivo a vznikají tak nežádoucí plísně a vlhkost.


Kvalitní židle pro dětské sezení

Výroba levných a nekvalitních produktů, která zaplavuje celou Evropu hlavně z Číny a dalších asijských zemí značně potlačuje kvalitní české výrobce. Naštěstí je pořád možné v Čechách nalézt spoustu jedinců a firem, kteří raději sáhnout po kvalitních produktech řemeslníka či osvědčení firmy a nechají vydělat, jak se říká "domácí". Rádi bychom Vám představili takovou "domácí" firmu na poli kancelářského sedacího nábytku, a to firmu Alba s.r.o. se sídlem v Bučanech.


Revitalizace panelových domů a program Zelená úsporám 2014

Podle posledních vyjádření stavebních firem i společností vyrábějící polystyrenové a zateplovací systémy prý zateplování domů netáhne Čechy tak, jak tomu bylo dříve. Hlavním důvodem jsou dlouhé čekací lhůty na dotace z programu Zelená úsporám a především očekávání na vyhlášení jejích nových podmínek, jejichž přesné znění nebudeme znát dříve než za rok.


Chemická kotva

Pojem chemická kotva představuje v dnešním stavebním a průmyslovém odvětví nezastupitelný pojem. Některé práce už si bez chemické kotvy ani nelze představit, její přednosti jsou dostatečně prověřené. Použití chemické kotvy je všestranné a také při zámečnické a strojírenské práci se hojně využívá. Tato praktická pomůcka slouží především ke kotvení těžkých a mohutnách konstrukcí anebo také při kotvení do nepříliš kvalitního zdiva.


Hliníkový přístřešek pro auto

Hledáte způsob, jak co nejefektivněji chránit auto před deštěm a sněhem a ušetřit peníze? Levnou variantou garáže jsou přístřešky pro auto. Lze je umístit prakticky kamkoliv, poskytují ochranu před srážkami a jsou ekenomicky výhodné.


Hliníkové zimní zahrady mají spoustu výhod

Zimní zahradu by si přál snad každý, kdo bydlí v rodinném domečku. Obdivujete u sousedů zimní zahradu? Umíte si představit dát si ráno dobrou kávu nebo čas a být přitom na zahradě i v zimních měsících? Zvažujete možnost přístřešku nebo si dopřejete zimní zahradu? Rozhodli jste se pro stavbu zimní zahrady? Zvolte dobrý materiál pro stavbu zimní zahrady.


Plechové střechy a okapy

Zajímavým a žádaným produktem jsou různé stříšky, přístřešky i celé střechy z plechu. Obecně je lze pojmenovat jako plechové střechy, i když můžou být z různých kovových materiálů. V tomto článku si ukážeme výhody, jaké plechové střešní krytiny nabízejí.