Hliníkový přístřešek pro auto

Hledáte způsob, jak co nejefektivněji chránit auto před deštěm a sněhem a ušetřit peníze? Levnou variantou garáže jsou přístřešky pro auto. Lze je umístit prakticky kamkoliv, poskytují ochranu před srážkami a jsou ekenomicky výhodné.

Přístřešky pro auto z hliníku

Konstrukce přístřešků pro auto z hliníku vychází z hliníkové konstrukce pergoly na terasu. Tato konstrukce je natolik univerzální, že ji lze použít skoro k jakémukoliv účelu. Způsob provedení výrobku je ovšem desginově čistý a elegantní, takže se se není třeba obávat neohrabané technické konstrukce, ale můžete očekávat precizní technické provedení a trendy vzhled.

Garážová stání od výrobce

Firma ALcentrum, s.r.o. je zavedným výrobcem a prodejcem hliníkových garážových stání a do zdokonalování svých výrobků hodně investuje. V současné době nabízí hliníková garážová stání ve třech provedeních, která se liší kvalitou a cenou.

Díky tomu, že si hliníkový přístřešek pro auto objednáváte přímo od výrobce, můžete snadno dohodnout individuální řešení konstrukce, zeptat se na technické detaily nebo se informovat o dalších variantách použití hliníkové konstrukce.

Vlastnosti hliníkové konstrukce

Konstrukce garážového stání je z výroby opatřena vypalovanou práškovou barvou KOMAXIT, která zaručuje dlouholetou životnost nátěru a poskytuje maximální komfort údržby pro uživatele. S údržbou garážového přístřešku si nemusíte lámat hlavu, je prakticky bezúdržbový.

Povrchové ošetření z výroby je natolik kvalitní, že se nemusíte obávat poškození z důvodu dlouhodobých deš'tů, mrazů nebo krupobití.

Barva hliníkového přístřešku

Abyste parkovací stání mohli barevně sladit s okolím, můžete si vybrat ze dvou základních barev: antracit hladký (šedá) a sněhově bílá. Jako nadstandardní nabídku můžete využít výběr z dekoru na přání, který ovšem není zahrnut v základní ceně.

Pro jakékoliv informace prosím volejte 736-658-181 nebo kontaktujte přímo ALcentrum, s.r.o.

« Zpět na seznam článků