Jak na odstranění vlhkosti ve Vašich domovech či sklepích?

odstranění vlhkosti
 

Pokud se Vám stala vodovodní havárie nebo jste zažili povodně, budete muset nyní odstranit vzniklou vlhkost. Vlhké zdivo se Vám může také objevovat ve starých budovách a sklepech, kde jsou na blízku spodní vody.

Jelikož spodní vody v okolí často bývají nad úrovní podlahy sklepů, voda často prosakuje skrz cihlové pórovité zdivo a vznikají tak nežádoucí plísně a vlhkost. Pokud máte prostory nevětrané, může zde docházet ke kondenzaci vodních par na stěnách a vlhkostí či plísní se zde také nevyhnete. Vysoušení zdiva je náročnější proces. Vzniklé plísně na stěnách je třeba nepodceňovat, protože mohou ohrožovat Vaše zdraví či mohou být dokonce původcem alergií.

Pokud Vás tedy vlhkost trápí, zvolte profesionály ve svém oboru - společnost MIBAG Sanace, která má ve svém portfoliu již mnoho staveb, které se vlhkostí zbavili jednou pro vždy!

Do vysoušení se sami nepouštějte!

Správné a efektivní vysoušení vlhkého zdiva a celých objektů nebo jen podlah a stropů je běh na delší trať. Doporučujeme, aby jste se vlhkosti nepokoušeli zbavit svépomocí, za účelem ušetřit finance za sanační práce profesionálů. Před započetím samotných sanačních prací je totiž vždy klíčové odhalit příčinu vlhnutí zdiva a na základě tohoto poznatku zvolit optimální a nejúčinnější řešení. Pokud byste se rozhodli zbavovat vlhkosti za pomocí vlastních sil, z drtivé většiny případů se stejně rozhodnete pro odbornou pomoc firmy, která sanace provádí, protože vlhkost ze zdí nevypudíte dostatečně. Nepodceňujte tedy sanace zdiva. Také by se mohly objevovat komplikace jako opadávání omítek, tvoření puchýřů na omítkách apod.

mibag sanace
 

Tým profesionálů z MIBAG Sanace Vám pomůže se sanačními pracemi, poradí si s odstraněním vlhkosti ve Vašem objektu, navrhne nejlepší možné řešení sanace a vysoušení!

Je zde k dispozici nonstop linka - 800 163 547 - kam se na nás neváhejte v případě jakýchkoli potíž obrátit. Rádi Vám pomůžeme!

« Zpět na seznam článků