Kvalitní židle pro dětské sezení

Výroba levných a nekvalitních produktů, která zaplavuje celou Evropu hlavně z Číny a dalších asijských zemí značně potlačuje kvalitní české výrobce. Naštěstí je pořád možné v Čechách nalézt spoustu jedinců a firem, kteří raději sáhnout po kvalitních produktech řemeslníka či osvědčení firmy a nechají vydělat, jak se říká "domácí". Rádi bychom Vám představili takovou "domácí" firmu na poli kancelářského sedacího nábytku, a to firmu Alba s.r.o. se sídlem v Bučanech. Alba se již přes dvacet let specializuje na výrobu kvalitního a osvědčeného sedacího nábytku do kancelářských prostor a úspěšnost v jejím podnikání dokazuje nespočet spokojených zákazníků a dvě úspěšné řady Klasik a Empire. Alba také za dobu své úspěšní historie vybudovala další pobočky a to v Brně, Ostravě a ve Slovenské republice.

Alba je známá na poli kancelářského nábytku především díky propracovanému designu a špičkové kvalitě svých výrobků. Ergonomie sezení je na prvním místě. K výrobě se používá kvalitních textilních a kožených materiálů.

Kancelářský nábytek a vybavení kanceláře

Vyráběné kolekce kancelářského nábytku jsou z velice kvalitních materiálů a dokonale dílensky zpracované. Nabízené sestavy, i jednotlivé části kancelářského nábytku, jsou vyráběny v různých barevných provedeních, můžete si tak vybrat z mnoha designů a vzorů tak, aby kanclářský nábytek dokonale ladil s ostatním vybavením kanceláře.

Při dodání kncelářského nábytku je samozřejmostí podrobný návod na sestavení kancelářského nábytku nebo možnost montáže všech částí nábytku. Kancelářský nábytek přepravujeme vlastní dopravou, je tak zaručeno včasné dodání zboží a šetrné zacházení s nábytkem.

Kancelářské židle a křesla

Nabízíme řadu doplňkových produktů k vybavení kanceláří. V první řadě to jsou různé kancelářské židle a křesla. Kvalitní a pohodlná kancelářská židle zaručuje zdravé a odpočinkové sezení během práce. Celodení sezení ve vhodné kancelářské židli nebo křesle nezpůsobuje únavu nebo nepohodlí při práci.

Výběru vhodné kancelářské židle nebo křesla proto věnujte dostatek času a pozornosti.

Katalog produktů firmy Alba je rozdělen do dvou samostatných řad. Produkty značky Klasik, jak již napovídá její název, je doporučen pro ty, jež hledají nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou. Naproti tomu kolekce Empire nabízí velmi kvalitní a propracovaný sedací nábytek.

Pro představení kolekce Empire jsme si vybrali model Jaspis. Jedná se o mohutné celočalouněné křeslo s vynikající ergonomii sezení. Samozřejmostí je nastavení tuhosti dle váhy uživatele. Toto křeslo jej k dispozici i ve variantě pro konferenční místnosti.

Kancelářské křeslo Odet je naproti tomu zástupce kolekce Klasik. Kancelářské křeslo Odet kombinuje klasický materiál vepřové kůže s ekonomickými plasty, které jsou použity pro područky a kříž.

V sortimentu společnosti Alba naleznete také další produkty, a to především dětské židle, barové židle a pracovní židle.

Doufám, že jsme vám touto recenzi přiblížili něco málo o tomto české výrobci kancelářské nábytku a jen na vás je, jestli sáhnete po některém z výrobků.

« Zpět na seznam článků