Stavyma Reality

Hledáte nové bydlení v okolí Zlína a nedaří se vám najít to pravé, co by přesně odpovídalo vašim požadavkům? Pak byste se měli svěřit do rukou odborníků, kteří mají již dlouholetou tradici a zkušenost s prodejem domů a bytů na Zlínsku. Stavyma reality vám pomůže s výběrem toho nejlepšího místa pro vaše bydlení, za rozumnou cenu a v co nejlepší lokalitě. Ať už se jedná o byty, či rodinné domy Zlín, je vám k dispozici, stejně jako Stavyma reality.

Stavyma v současné době nabízí tři developerské projekty. Tím prvním je prodej bytů Otrokovice, přímo u vodní plochy Štěrkoviště. Tyto byty se nalézají v dokončeném bytovém domě, který získal ocenění stavba roku 2010 Zlínského kraje. Tento dům se nachází ve čtvrti města Otrokovice zvané Bahňák a sousedí se středním odborným učilištěm. Bytové domy jsou navrženy do dvou bloků, přičemž jsou oba spojeny spojovacím krčkem, ve kterém je umístěno technické zázemí pro oba domy.
Dohromady je zde 30 bytových jednotek, o rozloze 1+KK až 4+KK, které splňují ta nejnáročnější kritéria z hlediska použitých technologií, materiálů a dispozičního řešená bytu s ohledem na výhledy a světovou orientaci.
Druhým nabízeným prostorem pro váš život jsou byty přímo v centru města Napajedla. Prodej bytů Napajedla představuje příležitost žít v centru města, v novém a velmi příjemném bytovém domě, který je zasazen do stávající zástavby na ulici Palackého. Tento bytový dům se skládá ze dvou objektů. A to ze zrekonstruovaného objektu A a novostavby B. Celkově bude v obou blocích k dispozici 12 bytových jednotek, o velikosti 1+kk až 4+kk. V přízemí domů jsou situovány komerční prostory. Pro každý z bytů je připravena vlastní garáž.
Třetím, plánovaným projektem jsou rodinné domy nedaleko samostatného Zlína, které by měly plnit představu o dokonale poklidném bydlení poblíž velkého města. Rezervace na tyto domy můžete posílat již teď.

« Zpět na seznam článků